Киевская область (Изменить регион)
Киев, Киевская область, добавлено 21 октября 2015 в 20:11, номер 288606
⦁ Власна сторінка, загальне меню: «Моя сторінка», «Квартира», «Друзі», «Групи», «Документи», «Фотографії», «Додатково – ігри, подарунки, відеозаписи», «Стіна», «Користувачі».
Фото профіль з ім’ям та прізвищам користувача, детальна інформація про користувача, статус зв’яку: «Вдома», «Зайнятий», Немає вдома», «Невидимий». Стрічка користувачів з банерною прив’язкою справа (приховується). Вікно для записів та коментарів на стіні користувача (можливість прикріпити малюнки, відео з YouTube). Повідомлення, сповіщення, музикальний плеєр, налаштування, вихід з системи
⦁ Розділ «Квартира». Географічна база даних для вибору населеного пункту (Країна, область, район/місто або адміністративний район, село).
Неможливо: знайти мешканця через його сторінку, його ім’я або місце проживання, його дату народження, то що.
Довідник доступний тільки для зареєстрованих в цьому розділі користувачів.
⦁ Виберіть вулицю* (завантажена база вулиць України. Пропозиції вулиць з’являються після першої надрукованої букви в полі). Номер будинку *, (позначити якщо приватний будинок), корпус та номер квартири за бажанням (надає можливість виписувати живу пресу, електрону пресу, в подальшому отримувати квитанції для сплати комунальних послуг.
⦁ Відображення повної адреси мешканця, змодельований житловий будинок з віконечками для профілів користувачів, активність функції «Дзвінок» із звуковим супроводом (маячок), активність чужого профілю. Сервісне суміжне меню: «Пошук мешканців», «Редагувати адресу», «Виклик послуг», «Поштова скринька», «Члени сім’ї», «Запити», «Установи», «Виписати пресу», «Рецепти», «Юридичний центр », «Пошук резюме».
⦁ Загальний пошук мешканців: Країна, область, район, місто/село або адміністративний район міста, вулиця, номер дому
⦁ Зміна своєї адреси:
⦁ Випадок коли за номером квартири вже зареєстровані користувачі, система повідомляє про відправлений запит на можливість у членство в сім’ї (запит можливо відмінити).
⦁ Запит користувачеві з таким самим номером квартири на підтвердження у членство сім’ї відправлений.
⦁ Запит на членство сім’ї прийшов користувачеві
⦁ Можливість підтвердити або відхилити запит на членство в сім’ї
⦁ Сповіщення користувача який подавав запит на членство в сім’ї про прийняття або відхилення запиту (звуковий супровід)
⦁ Можливість відкрити повний список всіх сповіщень
⦁ Активність користувача в розділі «Члени сім’ї»
⦁ Географія населених пунктів автоматично генерується у вигляді ІН об’єкту з панелі адміністратора сайту
⦁ Відображення поштової скриньки: змодельований сходовий майданчик, з генерований номер квартири на скриньці мешканця.
⦁ Виклик послуг: навігаційний ринок з пошуку та замовлень послуг в регіонах України та інших країнах - вибір послуги – вибір населеного пункту - , більше ніж 150 найменувань розташованих в трьох стовпчиках «Послуги», «Салони і магазини, компанії», «Приватні лікарі». Перегляд рейтингу послуг, детальна інформація про даний сервіс. Вибрано на малюнку «Сантехнік»
⦁ Приклад: викликати «Сантехнік», місце розташування послуги: Україна, Київська область, Вишгородський район, Вишгород. Можливість шукати інші послуги с цієї сторінки в інших населених пунктах. Можливість увійти на бізнес майданчик компанії для перегляду загальної інформації або оцінити якість послуги
⦁ Повна інформація про компанію: «категорія
20:05:00
послуг», «Регіон», «Контактний зв’язок», «посилання на сайт компанії», «Рівень у рейтингу», «кількість переглядів», «до списку послуг», «Дзвінок».
15:02:10
⦁ Перегляд рейтингу послуг (Модуль
удосконалюється)
⦁ Пошук послуг в інших населених пунктах
⦁ Операторська служба з юридичного обслуговування. Можливість обрати спеціалізацію.
⦁ Можливість написати юристу оператору, подзвонити на Skype, завантажити документацію з його столу, сплачувати за послуги в електронній формі
⦁ Оплата послуг оператору. Заповнюється: сума платежу, мета платежу, перехід до платіжної системи
информация о продавце
0982 XXXX
Киев, Киевская область
Сияница Алексей Михайлович
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Отдам даром